top of page

Ga je mee op netwerkwerkwandeling op zaterdag 27 januari 2024?

Bijgewerkt op: 5 jan.Al wandelend werken aan je bedrijf! Dat is wat Let’s Get Inspired! op gang trekt met deze netwerkwandelingen. Voor wie zijn de netwerkwandelingen bij Let's Get Inspired bestemd? - voor préstarters,

- voor startende ondernemers,

- voor meer ervaren ondernemers,

- voor meer introverte en extroverte ondernemers.

"We willen net een kruisbestuiving tussen ondernemers en hun netwerk realiseren,"aldus Ann Poleunis, bezieler van Let's Get Inspired.Netwerkwandelingen, reeds meer dan vier jaar organiseert Let’s Get Inspired netwerkwandelingen voor ondernemers.


Wat vragen ondernemers aan Let’s Get Inspired in verband met het concept:

o Wat zijn het precies, die netwerkwandelingen voor ondernemers?

o Waarom organiseer je deze wandelingen?

o Wat mag ik verwachten tijdens zo’n wandeling?


Wat zijn het precies, die netwerkwandelingen voor ondernemers bij Let's Get Inspired?

De Netwerkwandelingen van Let's Get Inspired zijn netwerkevents in de natuur waar je in beweging komt.


- waar mensen met elkaar worden gematched,

- waar je kan leren van elkaar,

- waar je handige tips en tricks krijgt aangereikt op jouw maat.

Toch word je uitgedaagd bij elke wandeling om te werken aan jouw zichtbaarheid en de rand van jouw confortzone op te zoeken. Want daar ligt jouw succes.


De Netwerkwandelingen van Let's Get Inspired gaan door in kleine groep. Er zijn maximum 20 deelnemers mogelijk. Tijdig inschrijven is dus de boodschap.


Waarom organiseren we de netwerkwandelingen bij Let's Get Inspired?

- Door de jaren heen heb ik gemerkt dat er een grote nood is aan anders netwerken.

- Introverte ondernemers voelen zich vaak niet goed om grote events. Toch is netwerken een wezenlijk onderdeel van het ondernemerschap. Daarom zet Let's Get Inspired in om startende en introverte ondernemers te helpen om anders te netwerken en goesting te krijgen om in te zetten op netwerkevent die voor jou belangrijk zijn.
Ondertussen is het concept van de netwerkwandelingen ruim en wijd bekend. En daar heeft Covid 19 zeker in bijgedragen. Want netwerkwandelingen geeft mensen de kans om in verbinding te gaan met elkaar op een fysieke, maar vooral op een veilige manier.


En dat zoeken we allemaal op, niet?

- Een gevoel van vertrouwen

- Een gevoel van veiligheid

- Een gevoel van verdiepigingLet’s Get Inspired heeft er tijdens de eerste lockdown in 2020 ook een filmpje over gemaakt.


De voordelen van netwerkwandelingen bij Let's Get Inspired!

#Ruimte : Niet meer ingeboxt in een kantoor of gesloten ruimte, maar het open gevoel van de natuur.

#Endorfines : Een bijkomend voordeel dat vaak onderschat wordt, is de aanmaak van endorfines tijdens het wandelen.

Meer endorfines aanmaken, betekent een “beter” gevoel. Hierdoor vallen drempels weg tijdens gesprekken.

#Netwerken: Door deel te nemen aan de netwerkwandelingen heb je de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en je zakelijke netwerk uit te breiden met gelijkgestemden. Je kunt andere ondernemers ontmoeten, potentiële klanten, leveranciers of partners en waardevolle contacten leggen die je helpen bij het laten groeien van je bedrijf.

#Authentieker Netwerken : Wandelen zorgt ervoor dat je beter in je vel gaat zitten. Waardoor je in staat bent om meer open en authentieker te netwerken.

#Inspiratie: De netwerkwandelingen georganiseerd door Let's Get Inspired bieden een geweldige gelegenheid om geïnspireerd te raken door ondernemers. Je kan er kennis en ervaringen uitwisselen, ideeën delen en nieuwe perspectieven opdoen. Bovendien geeft Ann Poleunis, bezieler van Let's Get Inspired en ondernemersbegeleider de nodige tips en trips voor je deelneemt aan de wandelingen.

#Beweging: De netwerkwandelingen zijn niet alleen goed voor je zakelijke relaties, maar ook voor je fysieke gezondheid. Wandelen is een geweldige manier om actief te blijven en je energie te verhogen.

Ontspanning: De netwerkwandelingen zijn een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte van het werk. Het is een moment om te ontspannen, te genieten van de natuur en je gedachten te verzetten.

#Natuur: de natuur zorgt voor rust in je hoofd en laat mogelijkheid om meer creatief aan de slag te gaan.

#Leren: Let's Get Inspired organiseert de netwerkwandelingen met als doel om ondernemers bij elkaar te brengen en hen te inspireren. Tijdens de wandelingen deelt Ann er ook interessante learning snacks uit samen met anders experts uit de branche.


Hoe deelnemen?

Wil je ook deelnemen en meewandelen met de ondernemers van Let’s Get Inspired en jezelf authentiek profileren in de vrije natuur, dan ben je welkom.

Inschrijven is wel verplicht.Wil je geïnspireerd raken door te netwerken in de natuur … en een andere manier van ondernemen ontdekken. Heb ik je overtuigd om mee te wandelen? Schrijf je dan nu in via onderstaande knop …


Met inspirerende groeten

Ann Poleunis

Let’s Get Inspired!

Tot binnenkort.

GSM 0476/96.12.98

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page