"Geloofwaardigheid" bouw je op door authentiek ondernemerschap neer te zetten, Ann ¨Poleunis

Referenties

IT'S ALL ABOUT

"Working hard

for something we don’t care about,

is called stress

Working hard

for something we care about,

is called passion".

  

-- SIMON SINEK -- 

Waarom anderen vertrouwen hebben in Let's Get Inspired?

Bouwen aan vertrouwen en geloofwaardigheid is cruciaal. Klinkt het herkenbaar? Iedereen moet ooit ergens starten ...  Dan pas volgt de zichtbaarheid en word je opgemerkt door je doelpubliek. Geen kaas met gaatjes maar alvast enkele waterdichte referenties van startende én ervaren ondernemers die hun ervaring met Let's Get Inspired met ons deelden. Toch begint -voor mij- vertrouwen bouwen met een  goed gesprek. Hoe begint voor jou vertrouwen? 

De match moet er zijn, ook in moeilijke tijden moet je "doorzetten". ... En net daar ben ik anders! Want net in moeilijke tijden kan jij het verschil maken, als je doorpakt. Daarin zal ik je ten allen tijden steunen, bijsturen en stimuleren op het beste van jezelf neer te zetten met veel goesting.   Ondek hieronder hoe ook anderen de #funinbusiness! hebben gekregen. 

Workshop Your business in 8 steps
Workshop Your business in 8 steps

Stijn Brusseleers-Superhelt volgde in juni 2021 de workshop ' YOUR BUSINESS IN 8 STEPS' gevolgd. Zeer interessante en leerrijke workshop voor startende ondernemers maar ook voor ondernemers die al langer bezig zijn en meer doel/richting/focus willen geven aan hun onderneming. Dankzij haar meedenkend vermogen en kritische vragen die ze stelt, zorg je ervoor dat je focus op je doel blijft behouden. Dankjewel hiervoor Ann!

press to zoom
Workshop Authentiek Netwerken
Workshop Authentiek Netwerken

Eline Creemers volgende de workshop Authentiek Netwerken. "Het was een zeer aangename opleiding heb hier ook veel van geleerd. Echt een aanrader om bij haar langs te gaan voor een online opleiding. Top service... 👍 doe zo voort"

press to zoom
Netwerkwandeling met ondernemers
Netwerkwandeling met ondernemers

Diana Eyckmans van Adminiplan nam al meerdere keren, deel aan de netwerkwandeling van Let's Get Inspired. "Andere ondernemers leren kennen en nieuwe contacten leggen op een natuurlijke en ongedwongen manier. Blij dat ik Ann leerde kennen, zij match me telkens aan waardevolle ondernemers."

press to zoom
Workshop Welzijn in Sales
Workshop Welzijn in Sales

Ann Truyens van Anabelle volgde de workshop Welzijn in sales. De inhoud van de opleiding komt zeer goed overeen met wat je op voorhand beloofd wordt, dus dat op zich vertelt al iets over haar expertise. Ann biedt ook zeer praktijkgerichte tools aan naast de theorie. Ik kijk al uit naar het navolggesprek, wat ik op zich ook zeer interessant vind om te ontvangen na een opleiding. Zo ga je toch sneller over tot de theorie omzetten in praktijk. Zeer efficiënt. Hartelijk dank, Ann en tot gauw."

press to zoom
Word jij onze volgende referentie?
Word jij onze volgende referentie?

Boek dan snel een inspiratiegesprek of neem deel aan de Online Netwerk Specials en kom in het netwerk van Ann Poleunis

press to zoom
Workshop Authentiek Netwerken
Workshop Authentiek Netwerken

Stijn Brusselaers volgde de workshop Authentiek Netwerken "Inspirerende workshop over authentiek netwerken. Het was zeer leerrijk met handige trips en tricks die ik zeker snel ga toepassen."

press to zoom
Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Ludwig Van Kan - zaakvoerder Gallery van"Ann heeft een belangrijke rol gespeeld bij de uitbouw van mijn zaak. Zij helpt bij mijn persoonlijke groei als ondernemer en biedt ook ondersteuning bij praktische zaken zoals mijn website en hulp bij beurzen."

press to zoom
Voor alle ondernemers die willen leren
Voor alle ondernemers die willen leren

"Zowel startende ondernemers als ervaren ondernemers kunnen terecht bij Let's Get Inspired! Door het persoonlijke intake gesprek wil ik graag ontdekken waar je staat, zodat ik er tijdens de workshop op kan inspelen. Door deze aanpak kreeg ik van mijn deelnemers te horen dat zelfs de workshops "op maat" gemaakt zijn. Fijn om dat te horen." Ann Poleunis, bezieler van Let's Get Inspired!

press to zoom
Netwerkwandeling en co-worken
Netwerkwandeling en co-worken

Marleen Jacobs - mompreneur - nam deel aan de netwerkwandeling en gaf volgende feedback. "Mooie netwerkwandeling professionele omkadering met een afwisseling van ontspanning, cultuur en netwerken. Leuk georganiseerd met de opdrachten en bovenal is Ann een fantastische gastvrouw en coach voor beginnende ondernemers. Neem zelf een kijkje op haar website of probeer zelf eens een netwerkwandeling of co-workmoment bij Ann Poleunis en oordeel zelf."

press to zoom
Het persoonlijke inspiratiegesprek is een laagdrempelige manier om kennis te maken en volledig kostenloos. ✅ Dit persoonlijke inspiratiegesprek dient als steuntje in de r...
GRATIS Inspiratiegesprek
1 uur
Gratis