IT'S ALL ABOUT

REFERENTIES

Creating

fun in business

Als beginnend ondernemer is bouwen aan vertrouwen en geloofwaardigheid cruciaal. Klinkt het herkenbaar?

Iedereen moet ooit ergens starten ...  

Hieronder alvast enkele referenties met betrekking tot de diensten van Let's Get Inspired! op een rijtje ... 

Mercedes Porras

Startend ondernemer

Ann heeft ontzettend veel kennis die zr op een zeer inspirerende manier weet te brengen. Haar sessies zijn een aanrader voor elke ondernemer, ik ben alvast geboost! 

Marleen Jacobs

zelfstandig ondernemer

Mooie netwerkwandeling professionele omkadering met een afwisseling van ontspanning, cultuur en netwerken. Leuk georganiseerd met de opdrachten en bovenal is Ann een fantastische gastvrouw en coach voor beginnende ondernemers. Neem zelf een kijkje op haar website of probeer zelf eens een netwerkwandeling of co-workmoment bij Ann Poleunis en oordeel zelf. 

Hilde Gos,

startend ondernemer

Op 22 november jl.  heb ik deelgenomen aan de opleiding  Netwerken kan je leren die bij Syntra Antwerpen gegeven door Ann Poleunis. Het was een bijzonder boeiende en leerrijke ochtend denk je wel aan om je kennis en expertise met ons te delen! 
 

Sarah Keppens,

zaakvoerder Customerry 

Een enthousiaste straffe madam die van aanpakken weet. Over je stappenplan kan ik zelf niet oordelen maar de organisatie van je netwerkwandeling was meer dan tip top in orde! Een aanrader voor alle ondernemers die op zoek zijn naar een andere manier van netwerken. 

Gerrit Van Kerckhoven

commercial director UBRS

Via deze weg wil ik nogmaals hartelijk dank u zeggen voor uw professionalisme en gedrevenheid in de aanpak naar de begeleiding van een opstartend bedrijf zoals het onze en dit op verschillende vlakken met raad en daad zoals ook naar de aanwerving van personeel. Ik ben er van overtuigd dat jouw ervaring en aanpak zeker een verdere weg zullen zijn in een voorspoedige carrière, je bent een aanrader! 

Ludwig Van Kan 

zaakvoerder

Gallery Van Kan

Als beginnend ondernemer heeft Ann mij gecoacht in de opbouw van Gallery van Kan en volgt zij mij nog steeds op door begeleiding. Alles komt op je af en je weet niet waar eerst te beginnen. Ann heeft mij structuur leren vinden en gecoacht op momenten waar de drive opnieuw moest opflakkeren.  Iedereen heeft een coach nodig en heeft mij structuur, begeleiding gegeven en niet onbelangrijk ook de oppepmomenten als je het moeilijk hebt. Je kan het niet voorstellen wat een steun dat geeft om op dat moment gecoacht te worden en de drijf terug in je aderen stroomt. Mijn groei en verkoop heb ik zeker aan Ann te danken.

An Truyens

zaakvoerder Anabelle 

De sales training van Ann voldeed volledig aan mijn verwachtingen. De inhoud van de opleiding komt zeer goed overeen met wat je op voorhand beloofd wordt, dus dat op zich vertelt al iets over haar expertise. Ann biedt ook zeer praktijkgerichte tools aan naast de theorie. Ik kijk al uit naar het navolggesprek, wat ik op zich ook zeer interessant vind om te ontvangen na een opleiding. Zo ga je toch sneller over tot de theorie omzetten in praktijk. Zeer efficiënt. Hartelijk dank,Ann en tot gauw

Startend ondernemer

Contactgegevens

Ann Poleunis 

LET'S GET INSPIRED!

Kapelstraat 67

2520 Broechem

(deelgemeente Ranst)​

GSM: 0476/96.12.98​

ann@letsgetinspired.be

BE 0730 703 275 

Schrijf je in op onze mailinglijst
Let's Get Social and Connect!
  • LinkedIn - Ann Poleunis letsgetinspired
  • Facebook letsgetinspired bedrijfspagina
  • Twitter Ann Poleunis let's get Inspired!
  • Black Instagram Icon
  • Logo let's get inspired!

© 2021 LET'S GET INSPIRED! by Ann Poleunis.