IMG_9517.jpg
IT'S ALL ABOUT

Creating

fun in business

REFERENTIES

"Working hard

for something we don’t care about,

is called stress

Working hard

for something we care about,

is called passion".

  

-- SIMON SINEK -- 

Als beginnend ondernemer is bouwen aan vertrouwen en geloofwaardigheid cruciaal. Klinkt het herkenbaar?

Iedereen moet ooit ergens starten ...  

Hieronder alvast enkele referenties van startende en ervaren ondernemers met betrekking tot de verschillende diensten van Let's Get Inspired! op een rijtje ... 

Workshop Authentiek Netwerken
Workshop Authentiek Netwerken

Eline Creemers volgende de workshop Authentiek Netwerken. "Het was een zeer aangename opleiding heb hier ook veel van geleerd. Echt een aanrader om bij haar langs te gaan voor een online opleiding. Top service... 👍 doe zo voort"

Netwerkwandeling met ondernemers
Netwerkwandeling met ondernemers

Diana Eyckmans van Adminiplan nam al meerdere keren, deel aan de netwerkwandeling van Let's Get Inspired. "Andere ondernemers leren kennen en nieuwe contacten leggen op een natuurlijke en ongedwongen manier. Blij dat ik Ann leerde kennen, zij match me telkens aan waardevolle ondernemers."

Workshop Welzijn in Sales
Workshop Welzijn in Sales

Ann Truyens van Anabelle volgde de workshop Welzijn in sales. De inhoud van de opleiding komt zeer goed overeen met wat je op voorhand beloofd wordt, dus dat op zich vertelt al iets over haar expertise. Ann biedt ook zeer praktijkgerichte tools aan naast de theorie. Ik kijk al uit naar het navolggesprek, wat ik op zich ook zeer interessant vind om te ontvangen na een opleiding. Zo ga je toch sneller over tot de theorie omzetten in praktijk. Zeer efficiënt. Hartelijk dank, Ann en tot gauw."

Word jij onze volgende referentie?
Word jij onze volgende referentie?

Boek dan snel een inspiratiegesprek of neem deel aan de Online Netwerk Specials en kom in het netwerk van Ann Poleunis

Workshop Authentiek Netwerken
Workshop Authentiek Netwerken

Stijn Brusselaers volgde de workshop Authentiek Netwerken "Inspirerende workshop over authentiek netwerken. Het was zeer leerrijk met handige trips en tricks die ik zeker snel ga toepassen."

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Ludwig Van Kan - zaakvoerder Gallery van"Ann heeft een belangrijke rol gespeeld bij de uitbouw van mijn zaak. Zij helpt bij mijn persoonlijke groei als ondernemer en biedt ook ondersteuning bij praktische zaken zoals mijn website en hulp bij beurzen."

Voor alle ondernemers die willen leren
Voor alle ondernemers die willen leren

"Zowel startende ondernemers als ervaren ondernemers kunnen terecht bij Let's Get Inspired! Door het persoonlijke intake gesprek wil ik graag ontdekken waar je staat, zodat ik er tijdens de workshop op kan inspelen. Door deze aanpak kreeg ik van mijn deelnemers te horen dat zelfs de workshops "op maat" gemaakt zijn. Fijn om dat te horen." Ann Poleunis, bezieler van Let's Get Inspired!

Netwerkwandeling en co-worken
Netwerkwandeling en co-worken

Marleen Jacobs - mompreneur - nam deel aan de netwerkwandeling en gaf volgende feedback. "Mooie netwerkwandeling professionele omkadering met een afwisseling van ontspanning, cultuur en netwerken. Leuk georganiseerd met de opdrachten en bovenal is Ann een fantastische gastvrouw en coach voor beginnende ondernemers. Neem zelf een kijkje op haar website of probeer zelf eens een netwerkwandeling of co-workmoment bij Ann Poleunis en oordeel zelf."

Projectbegeleiding
Projectbegeleiding

Gerrit Van Kerckhoven - commerciavroeg hulp bij de opstart van hun zaak en gaf volgende feedback: "Via deze weg wil ik nogmaals hartelijk dank u zeggen voor uw professionalisme en gedrevenheid in de aanpak naar de begeleiding van een opstartend bedrijf zoals het onze en dit op verschillende vlakken met raad en daad zoals ook naar de aanwerving van personeel. Ik ben er van overtuigd dat jouw ervaring en aanpak zeker een verdere weg zullen zijn in een voorspoedige carrière, je bent een aanrader! "