EENS START JE JE EIGEN BEDRIJF

LET'S GET INSPIRED ACHTER DE SCHERMEN 

 

Bezieler van LET’S GET INSPIRED

Ann Poleunis, geboren in het jaar 1972. Mijn partner Ludwig Van Kan en ikzelf wonen in Broechem. Ludwig is ook ondernemer. Hij is zaakvoerder van Gallery Van Kan sinds 2017! Na 25 jaar op payroll te hebben gestaan, ben ik zelf 2 jaar later, in 2019  als ondernemer gestart. 

 

Mijn ondernemersverhaal 

Eens maak je de beslissing om zelfstandig te starten! Omgaan met believers en non-believers, iedere ondernemer krijgt er mee te kampen...Zo is het ook bij mij gelopen! 

 

Als dochter van een ondernemer besloot ik op mijn 46ste om mijn eigen zaak te starten.​ Alles begint met een goed idee waarvan je zelf superfan bent.

Een goede ondernemer werkt zijn idee uit en vormt zich door zijn groeifouten te verbeteren. Ook ik, had het nodig om fouten te maken, om daarna mij als succesvol ondernemer verder te ontwikkelen.

Gelukkig hoef jij de periode van groeipijnen niet alleen door te maken. 

De verbindende factor met startend ondernemers

Als ervaringsdeskundige in business development, HR, Sales heb ik begrepen van mijn klanten dat dit vaak mijn verbindende factor is met de nieuwe ondernemer. Uit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat werken aan je persoonlijke ontwikkeling zorgt om je toekomstige successen helder te krijgen. 

Wanneer boek je een tastbaar succes, dat is wanneer je business development goed zit en daarin voel ik sterk de nood om op in te steken en jouw klankbord te zijn. Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe belangrijk het is om een mentor te hebben die succes en falen wil delen... om de beste versie van jezelf, elke dag opnieuw, neer te zetten. ...Om zo je organisatie  te structureren en jezelf voor te bereiden op je eerste aanwerving!

 

Ondernemer ... Je bent niet alleen... 

Wat jij doormaakt begrijp ik helemaal! ​Na onderzoeksgesprekken met meer dan 50 ondernemers, heb ik de vele ondernemersvragen naar acht verschillende domeinen kunnen herleiden. Ongeacht waar de betrokken ondernemers stonden in hun ondernemerscarrière, passeerden deze acht verschillende domeinen de revue! En zo ontstond Business in 8 steps!

 

Door mijn persoonlijke aanpak en door het stappenplan Business in 8 steps krijgt ook jouw toekomst een sterke maar vooral stabiele ondernemersdimensie : door het delen van successen en falen in combinatie met de structuur van het stappenplan zal jouw onderneming groeien en zÓ wordt ondernemen pas echt plezant.

Mijn Missie? 

 

Fun in bussiness brengen bij solo-ondernemers aan de hand van een stappenplan. 

Ondernemers zÓ laten groeien en zÓ sterk maken zodat ze betere beslissingen nemen en klaar zijn om een eerste aanwerving te maken. Daar zet ik mij voor in! 

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Dan is er maar 1 manier om daar achter te komen en dat is door een kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als offline. Bel me op 476/96.12.98 of boek via deze link een kennismakingsgesprek in. 

"Ik wil vooral de "Status Quo" verbeteren

door fun in business neer te zetten

bij mezelf en bij mijn klanten,

want de kracht van plezier wordt vaak onderschat!

Zeker nu in het coronatijdperk

...."

 

Contactgegevens

Ann Poleunis 

LET'S GET INSPIRED!

Kapelstraat 67

2520 Broechem

(deelgemeente Ranst)​

GSM: 0476/96.12.98​

ann@letsgetinspired.be

BE 0730 703 275 

Schrijf je in op onze mailinglijst
Let's Get Social and Connect!
  • LinkedIn - Ann Poleunis letsgetinspired
  • Facebook letsgetinspired bedrijfspagina
  • Twitter Ann Poleunis let's get Inspired!
  • Black Instagram Icon
  • Logo let's get inspired!

© 2021 LET'S GET INSPIRED! by Ann Poleunis.