top of page

O.N.S. AUTHENTIEK NETWERK : een lerend netwerk

Ann Poleunis wenst je een fijne maand september (14).png

Eénmaal per maand organiseert Let's Get Inspired! een netwerkevent. Wij wisselen graag af tussen online en offline. Het O.N.S. authentiek netwerk is het online netwerkevent, doe je mee?

✅ Waardevolle contacten bouwen met gelijkgestemden.
✅ Jouw vragen eens voorleggen aan andere ondernemers?
✅ Wil je eerst gratis deelnemen, alvorens je overstapt naar een betalende formule bij Let's Get Inspired.
✅ Wil je gastspreker zijn op ons event? Contacteer dan Let's Get Inspired! Ann Poleunis, de organisatrice van O.N.S. authentiek netwerken, en zij zal je graag een podiumplek geven.

Let’s Get Inspired zet haar netwerkevents online en offline verder, ook in 2024.

DE ONLINE NETWERK SPECIALS (O.N.S)

O.N.S authentiek netwerk is een lerend netwerk. Zonder zorgen netwerken, dat wil iedereen. Daarom zetten we bij Let's Get Inspired in op netwerkmomenten in  kleine groepen. Waarbij je een combinatie van rust en jezelf zijn kan ervaren als pluspunt en waarbij je zal werken aan je bedrijf op een leuke manier. Leren van elkaar op een ongedwongen manier. We blijven onze formules steeds vernieuwen en optimaliseren aan de hand van de feedback van onze deelnemers. Wat we bij Let's Get Inspired! teweegbrengen dat vind je nergens. Daardoor kom jij ook net in je kracht om authentiek te handelen. Deelname is momenteel nog steeds gratis(*) tenzij je niet komt opdagen na inschrijving.

De Online Netwerk Specials zijn in het leven geroepen vlak na de eerste Covid 19 lockdown. Veel ondernemers en vooral startende ondernemers hadden nood aan verbindingsmomenten met andere ondernemers. Ook na de eerste lockdown bleef de organisatie van interessante netwerkevents uit. Er waren weinig mogelijkheden tot deelname. Zo ontstond mijn idee van de Online Netwerk Specials. Ik organiseerde gewoon zelf iets … 

 

Vandaag merk ik dat startende én ervaren ondernemers nood hebben aan authentiek netwerken daarom heb ik de naam van de Online Netwerk Specials omgedoopt naar O.N.S. authentiek netwerk … Lees hieronder wat mijn missie is …

 

Wat is de missie van Let's Get Inspired met O.N.S. authentiek netwerk?

De missie met O.N.S. Authentiek Netwerk is om startende en ervaren ondernemers samen te brengen in een vertrouwelijke setting rond atypische maar herkenbare ondernemersthema's :

een boek schrijven, inclusief ondernemerschap, atypische beroepen, fun in business, wat als naamkaartjes verdwijnen, gdpr, podcasting, uitstelgedrag, auteursrechten, authentiek netwerken, een salesplan maken, ....) 

Voor wie zijn O.N.S. Authentiek Netwerk bestemd?

O.N.S. Authentiek Netwerk is bestemd voor zowel startende als ervaren ondernemers die iets nieuws op de markt brengen. O.N.S. Authentiek Netwerk dient vooral om ondernemers over hun netwerkdrempel te plaatsen en te verbinden met andere gelijkgestemden. Zo geven we bij Let's Get Inspired ondernemers de kans - om stap voor stap-  te groeien naar een meer extraverte rol tijdens O.N.S. authentiek Netwerk.

 

Anders netwerken én leren. Ook voor introverte ondernemers. Op een ontspannen en een gemoedelijke manier, mét engagement en plezier voor elke deelnemer. 

Welke feedback geven deelnemers over de Online Netwerk Specials, de vroegere versie van O.N.S. Authentiek Netwerk? ​

De feedback die Let’s Get Inspired kreeg van de deelnemers waren o.a.

  • "Authentiek netwerken met diepgang, ook online kan het …. "

  • "Netwerken voor meer introverte mensen, het bestaat." 

  • "Het stellen van mijn hulpvraag was voor mij een openbaring."

  • "Na 12 minuten had ik echt een goed beeld van mijn gesprekspartner en hebben we meteen een vervolggesprek gepland om samen een podcast op te nemen"

  • ...

 

Engagement van deelnemers

Elke maand organiseren we O.N.S. Authentiek Netwerk , ... Dat vraagt engagement.... Zowel van mezelf als organisator, als van de deelnemers en de gastspreker. Maar je krijgt er zoveel voor terug! We steken bij Let's Get Inspired zeer veel tijd om deelnemers goed te matchen met anderen. Daarom vinden we engagement belangrijk. Ben jij een ondernemer met engagement? 

 

Schrijf je in en ervaar het verschil​

Inschrijven en deelname is gratis. Daag je niet op of meld je niet af binnen de 48 uur voor het event, dan is er wel een no-show fee verschuldigd van 60 euro (incl. BTW). Omdat alle deelnemers worden gematched met 2 of 3 andere ondernemers zodat de toegevoegde waarde voor elkaar groot is. Dit is anders dan alle andere events die in de regio worden georganiseerd. Daarom is vooraf registreren en opdagen op het event belangrijk. 

Hoe verloopt zo’n O.N.S. Authentiek Netwerk?

Aan het begin van het netwerkmoment wordt werking nog eens goed uitgelegd zodat je weet wat je mag verwachten. Bij elke event wordt je 2x tot 3x in een break-out room samengebracht met één of twee andere ondernemer, gedurende 12 minuten.  Zo bouw je niet alleen leuke contacten op en kan je vooral aftoetsen met wie je op dezelfde golflengte zit. En dat laatste, ... Daar is het Let's Get Inspired om te doen : waardevolle contacten bouwen met gelijkgestemden. 

Schrijf in en ervaar het verschil. ​

Jouw toekomst als ondernemer ligt in jouw eigen handen! Vergeet niet Online Netwerken is ook werken, maar bij deze vorm van online netwerken krijg je "bakken energie". Schrijf in en ervaar het verschil.

onlinenetwerkspecial op 25 november _Ann Poleunis_Let's Get Inspired!_Fun In Business
DATA
De datum van de eerstvolgende edities vind je alvast hieronder :​​​​​
👉🏻 Iedereen is welkom! 
​👉🏻 Ben jij iemand die nog niet vertrouwd is met netwerken, ook dan ben je welkom bij Let’s Get Inspired.
​👉🏻 Ken jij iemand die nog niet vertrouwd is met online netwerken, geef dan gerust de inschrijflink door aan jouw collega-ondernemer.
EFFICIENTIE
Tegenwoordig is er zoveel (over)aanbod en is het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Bij O.N.S. kan je ongedwongen (leren) netwerken  en ontdekken wie aan jou een meerwaarde kan geven en visa versa. Na 12 minuten netwerken, kan jij je een beeld vormen met wie jij in de toekomst verder in contact wil treden.
Reserveer snel je plekje!
Heeft dit artikel bij je iets losgemaakt en zit je met vragen?
Aarzel dan niet mij te contacteren via mail of telefonisch
TOT BINNENKORT 
met warme groet
Ann Poleunis ,
bezieler van LET'S GET INSPIRED!
 
#funinbusiness
#letsgetinspired
#authentieknetwerken
#onlinenetwerken
#onlinenetwerkspecials
Organisator Ann Poleunis, gekend van de netwerkwandelingen, organiseert éénmaal per maand een Online Netwerk Special "Authentiek Netwerken" via zoom met ander ondernemers...
O.n.s. authentiek netwerk 04/03/2024
Gestart 4 mrt
Gratis
Er kan momenteel niets worden gereserveerd

Wil je eerst graag een workshop volgen om anders te leren netwerken? Schrijf je dan in op de workshop "Authentiek netwerken." 

Workshop : " Authentiek Netwerken" Deze online Workshop "Authentiek Netwerken", wordt online via ZOOM gegeven in twee halve dagen, telkens van 9u tot 12.30u. ➳ In deze...
Authentiek Netwerken_13/05/'24_workshop
Begint 13 mei
€250

Ben je na het deelnemen aan de Online Netwerk Specials, toe aan meer persoonlijke begeleiding met je zaak? Boek dan jouw inspiratiegesprek, ik leg je met plezier de begeleidingsmatrix uit dat ik heb ontworpen om ondernemers naar de volgende fase van hun ondernemerschap te begeleiden. 

Gratis intake gesprek waarbij we jouw noden verder doorgronden! En onze samenwerking kunnen bespreken. ✅ Klankbord ✅ Hulp bij uitvoering? ✅ Meer fun in business ✅ Stok ...
Jaartraject Ondernemersbegeleiding
1 uur
gratis intake
bottom of page