Lezen doe ik als ik zoekende ben ...

Bijgewerkt: 7 mei 2020

Lezen doe ik als ik zoekende ben …

Het ondernemerschap zet aan om nieuwe boeken te lezen ... In het begin nog wat zoekende naar welke boeken ik zeker wilde lezen om mijn praktijk tot ondernemerschap te versterken... De lijst met boeiende titels blijft maar aangroeien. Ik heb al een paar gedacht om eens een boeklezing te organiseren. Want ik heb geen tijd om ze allemaal zelf helemaal door te lezen, tot die conclusie ben ik al gekomen.

Het verrast me elke keer opnieuw hoe sterk nieuwe boeken mij inspiratie geven voor mijn begeleidingspraktijk! Toch blijft de vertaalslag van het lezen naar het toepassen, voor startende ondernemers een moeilijk gegeven.


Lezen met ondernemersogen

Ik moet toegeven dat lezen als "werknemer" of lezen als ondernemer anders verloopt. Zoekende zijn over de weg die je als ondernemer wil afleggen, brengt verdieping in de manier waarop ikzelf alvast lees. Hierdoor kregen sommige boeken toch een speciaal band met mijn bedrijf. Het boek van Simon Sinek inspireerde mij namelijk bij de keuze van de naam van mijn bedrijf!

Blij dat ik deze naam heb genomen : LET'S GET INSPIRED! Ik hoop van harte dat jij dezelfde ervaring hebt en de weg naar leuke en persoonlijke boeklezingen ook kan vinden.

Samen boeken lezen in December? Het laatste kwartaal is ingezet! December is niet meer vooraf.


Hier alvast een niet te missen netwerkmoment van Let’s Get Inspired in December : http://bit.ly/35DdEA4


Misschien kan jij een leuk boek voorstellen tijdens dit co-workmoment onder startende ondernemers. Opgelet : plaatsen zijn beperkt.


Fotografie Gallery Van Kan (www.galleryvankan.com)

7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

#beloftevol ondernemen

Via Hilde Hanselaer van @MVOadvies leerde ik eind vorig jaar Kim Bogaerts kennen. Hilde had Kim namelijk toegevoegd aan mijn gesloten facebook groep “Startende Ondernemers in Vlaanderen”, zo kwamen