Time for Fun in Business

Bijgewerkt: 20 aug 2019

LET'S GET INSPIRED!


Op de grote vraag die nog steeds opduikt …


ANN, WAT DOE JIJ NU PRECIES?…


Lanceer ik … met heel veel plezier… mijn ondernemersplannen!


“Ik noem mezelf geen businesscoach maar eerder een begeleider van ondernemers. Ondernemers begeleiden om hun eigen weg te bewandelen en hen hierin (ver)sterken, dat is wat ik doe!”

Voor ondernemers met een "uniek" concept - tot 5 jaar na opstart -, heb ik een stappenplan ontworpen om méér structuur te brengen in de chaos die op ondernemers afkomt!


Ben jij ook al een tijdje zelfstandig en bots je toch af en toe nog tegen bepaalde demonen aan? De structuur van het stappenplan : Business in 8 steps helpt om opnieuw succes te boeken en met dat succes de markt op te gaan! Fun In Business!Noden invullen ... dat laat ondernemers groeien in het kwadraat


Ik vind het superleuk om ondernemers te helpen groeien en ontwikkelen. Daar vind ik mijn energie in ... Daarom kunnen ondernemers beroep op mij doen om hun noden de juiste invulling te geven via

1) training,

2) persoonlijke begeleiding,

3) én/of ondersteuning in de uitvoering!


Ik vertoef voornamelijk in de regio Antwerpen– Kempen – Limburg en (her)ontdek af en toe de regio van St-Niklaas – Mechelen.


Rugzak of schatkist?


Mijn rugzak bevat ervaringen in HR, competentiemanagement, loopbaanbegeleidingstechnieken en natuurlijk héél veel sales ervaring, ... Over mijn sales ervaringen krijg ik vaak te horen : dit is de verbindende schakel met ondernemers met een uniek concept …. Daarom heb ik al mijn ervaringen (successen & failures) van de afgelopen 25 jaar verzameld in een stappenplan voor ondernemers. Voor ondernemers die er nood aan hebben : binnenkort neem ik jullie - stap voor stap- mee door de beleving en de energie van dit stappenplan.


Waar sta ik zelf in het ganse ondernemersproces?


• De afgelopen maanden heb ik genetwerkt alsof mijn leven ervan afhing.


Contacten leggen is iets wat ik super graag doe en het contact uitdiepen is waar ik goed in ben! En daar zit mijn mosterd … Daar waar ik enkele maanden geleden niet zo happy was, ben ik nu zo gelukkig! Ik heb nog een hele weg te gaan om mijn bedrijf aan de top te werken , maar ik ben in beweging ... (Aan wie er nood aan heeft, deel ik met plezier mijn eigen proces in detail, op een later moment.)


• De afgelopen weken nam ik kleine stapjes om uit de anonimiteit te stappen … en grotere groepen te benaderen.


Mijn logo heb ik zelf ontworpen … Mijn website heb ik zelf gebouwd. … Mijn prospectiefunnel heeft ondertussen een duidelijke vorm gekregen. 


• Eén van mijn waarden is Fun In Business!

Daarrond ben ik momenteel een marktonderzoek aan het creëren om mijn aanbod nog beter af te stemmen op de noden van mijn doelpubliek.

Benieuwd wie mij zal verstrekken om mijn Fun in business en mijn concept nog wat extra zal aanscherpen.


=====>

JOUW ONTDEKKINGTOCHT


Benieuwd om te ontdekken waar wij complementair zijn?

Stel gerust extra vragen hieronder. Of wil je mij liever eens persoonlijk spreken bel me dan op gsm : 0032 476/96.12.98

Sharing is caring

(#letsgetinspired #business #ondernemerscoach #funinbusiness #coaching #entrepreneur)Heeft dit artikel bij jou iets losgemaakt en wil je erover praten?

Wil je meer weten over de unieke (wissel)-werking die Ann Poleunis , oprichter van LET'S GET INSPIRED! jou aanreikt?


Boek dan vandaag nog een persoonlijk inspiratiegesprek!

ann@letsgetinspired.be of 0476/96.12.98.Na 16 uur ben ik het beste bereikbaar voor een kwalitatief telefonisch gesprek.


28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven