"Working hard

for something we don’t care about,

is called stress

Working hard

for something we care about,

is called passion".

  

-- SIMON SINEK -- 

Creating
fun in business

Anders Netwerken met de Online Netwerk Specials
 

It's all about

Ervaar het verschil!

Online Netwerk Specials : maandelijks komen we samen met 20 ondernemers.

Zit je met een vraag die je graag aan de groep wil voorleggen? Contacteer dan Let's Get Inspired en Ann Poleunis , de organisatrice van de O.N.S., zal je graag een podiumplek geven. Deelname is gratis.

Netwerken VOOR, tijdens EN NA Covid.  

Let’s Get inspired zet haar netwerkevents online verder in 2021

DE ONLINE NETWERK SPECIALS

De Online Netwerk Specials zijn in het leven geroepen vlak na de eerste Covid 19 lockdown. Veel ondernemers en vooral startende ondernemers hadden nood aan netwerkmomenten. Ook na de eerste lockdown bleef de organisatie van netwerkevents uit. Er waren weinig mogelijkheden tot deelname. Zo ontstond mijn idee van de Online Netwerk Specials. Ik organiseer gewoon zelf iets …  Vandaag merk ik dat veel ondernemers de weg naar O.N.S. netwerkevent vinden en dat willen we graag nog verder uitrollen … Lees hieronder wat mijn missie is …

 

MISSIE

Mijn missie met de Online Netwerk Specials is om startende en ervaren ondernemers samen te brengen in een vertrouwelijke setting rond atypische maar herkenbare ondernemersthema's (een boek schrijven, inclusief ondernemerschap, atypische beroepen, fun in business, wat als naamkaartjes verdwijnen, gdpr....) 

BESTEMD VOOR

De Online Netwerk Specials zijn bestemd voor zowel startende als ervaren ondernemers die iets nieuws op de markt brengen. De Online Netwerk Specials dienen vooral om ondernemers over hun netwerkdrempel te plaatsen. Ze geven ondernemers de kans - om stap voor stap-  te groeien naar een meer extraverte rol tijdens een (online) netwerkevent. 

 

Anders netwerken én leren. Ook voor introverte ondernemers. Op een ontspannen en een gemoedelijke manier, mét engagement en plezier voor elke deelnemer. 

FEEDBACK VAN DE DEELNEMERS

De feedback die Let’s Get Inspired zoals kreeg van de deelnemers waren o.a.

  • "Authentiek netwerken met diepgang, ook online kan het …. "

  • "Netwerken voor meer introverte mensen, het bestaat." 

  • "De opvolgmail met contactgegevens van de deelnemers is wel handig."

 

ENGAGEMENT

Elke maand – elke laatste woensdag van de maand –  organiseren we de Online Netwerk Special, ... Dat vraagt engagement.... Zowel van mezelf als organisator, als van de deelnemers en de gastspreker. Maar je krijgt er zoveel voor terug!

 

DEELNAME IS GRATIS

Schrijf je in, dan kan je gratis deelnemen. Daag je niet op of meld je niet af binnen de 48 uur voor het event, dan is er wel een no-show fee verschuldigd van 60 euro (incl. BTW).

 

DE NETWERKAVOND ZELF

Hoe verloopt zo’n Online Netwerk Special?

Aan het begin van de avond wordt werking nog eens goed uitgelegd zodat je weet wat je mag verwachten. Elke online netwerk special heeft een gastspreker met een speciaal verhaal en brengt ook steeds tips mee rond zijn of haar expertise-domein. De gastspreker spreekt na de introductie meestal zo’n 15 minuten. Daarna word je 3x in een break-out room samengebracht met één andere ondernemer,  driemaal gedurende12 minuten.  Zo bouw je niet alleen leuke contacten op, maar kan je vooral aftoetsen met wie je op dezelfde golflengte zit. En dat laatste, ... daar is het mij om te doen : waardevolle contacten bouwen met gelijkgestemden. 

BEN JE OP ZOEK NAAR EEN WORKSHOP DIE PERFECT AANSLUIT OP DIT TOPIC ? 

Klik dan door naar de WORKSHOP AUTHENTIEK NETWERKEN in 2 halve dagen :   Authentiek netwerken

DATA

Enkele van de volgende edities vind je alvast hieronder :​​

  • woensdag 29  SEPTEMBER 2021 om 19u. 

       SCHRIJF IN op 29 SEPTEMBER 2021

Met als gastspreker Vinnie Vizzle omtrent een nieuwe begrip "Lighthouse marketing" met tips voor jouw  videomarketing.

  • woensdag 27  OKTOBER 2021 om 19u. 

       SCHRIJF IN op 27 OKTOBER 2021

  • woensdag 24  NOVEMBER 2021 om 19u. 

       SCHRIJF IN op 24 NOVEMBER 2021

       

  • woensdag 29  DECEMBER 2021 om 19u. 

       SCHRIJF IN op 29 DECEMBER 2021

Ben jij iemand die nog niet vertrouwd is met netwerken, ook dan ben je welkom bij Let’s Get Inspired.

 

Ken jij iemand die nog niet vertrouwd is met online netwerken, geef dan gerust de inschrijflink door aan jouw collega-ondernemer.

EFFICIENTIE

Tegenwoordig is er zoveel (over)aanbod en is het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Bij O.N.S. kan je ongedwongen (leren) netwerken  en ontdekken wie aan jou een meerwaarde kan geven en visa versa. Na 12 minuten netwerken, kan jij je een beeld vormen met wie jij in de toekomst verder in contact wil treden.

Reserveer snel je plekje!

Heeft dit artikel bij je iets losgemaakt en zit je met vragen? Aarzel dan niet mij te contacteren via mail of telefonisch

TOT BINNENKORT 

met warme groet

Ann Poleunis ,

bezieler van LET'S GET INSPIRED!
 

#funinbusiness

#letsgetinspired

#authentieknetwerken