top of page

Online Netwerk Specials : een lerend netwerk

Ann Poleunis wenst je een fijne maand september (14).png

Eénmaal per maand organiseert Let's Get Inspired! een netwerkevent. Wij wisselen graag af tussen online en offline. De Online Netwerk Specials is het online netwerkevent, doe je mee?

✅ Waardevolle contacten bouwen met gelijkgestemden.
✅ Jouw vragen eens voorleggen aan andere ondernemers?
✅ Wil je eerst gratis deelnemen, alvorens je overstapt naar een betalende formule bij Let's Get Inspired.
✅ Wil je gastsprek zijn op ons event? Contacteer dan Let's Get Inspired! Ann Poleunis, de organisatrice van de Online Netwerk Specials, zal je graag een podiumplek geven.

Let’s Get Inspired zet haar netwerkevents online verder, ook in 2023 en 2024

DE ONLINE NETWERK SPECIALS (O.N.S)

De "Online Netwerk Specials" zijn een lerend netwerk. Zonder zorgen netwerken, dat wil iedereen. Daarom zetten we bij Let's Get Inspired in op netwerkmomenten in  kleine groepen. Waarbij je een combinatie van rust en jezelf zijn kan ervaren als pluspunt en waarbij je zal werken aan je bedrijf op een leuke manier. Leren van elkaar op een ongedwongen manier en leren van een gastspreker. We blijven onze formules steeds vernieuwen en optimaliseren aan de hand van de feedback. Wat we bij Let's Get Inspired! teweegbrengen dat vind je nergens. Daardoor kom jij ook net in je kracht om authentiek te handelen. Deelname is momenteel nog steeds gratis(*).

De Online Netwerk Specials zijn in het leven geroepen vlak na de eerste Covid 19 lockdown. Veel ondernemers en vooral startende ondernemers hadden nood aan netwerkmomenten. Ook na de eerste lockdown bleef de organisatie van andere netwerkevents uit. Er waren weinig mogelijkheden tot deelname. Zo ontstond mijn idee van de Online Netwerk Specials. Ik organiseer gewoon zelf iets … 

 

Vandaag merk ik dat vooral starterde ondernemers de weg naar O.N.S. netwerkevent vinden en dat willen we graag nog verder uitrollen … Lees hieronder wat mijn missie is …

 

Wat is de missie van Let's Get Inspired met de Online Netwerk Specials?

De missie met de Online Netwerk Specials is om startende en ervaren ondernemers samen te brengen in een vertrouwelijke setting rond atypische herkenbare ondernemersthema's :

een boek schrijven, inclusief ondernemerschap, atypische beroepen, fun in business, wat als naamkaartjes verdwijnen, gdpr, podcasting, uitstelgedrag, auteursrechten, een salesplan maken, ....) 

Voor wie zijn de online netwerk Specials bestemd?

De Online Netwerk Specials zijn bestemd voor zowel startende als ervaren ondernemers die iets nieuws op de markt brengen. De Online Netwerk Specials dienen vooral om ondernemers over hun netwerkdrempel te plaatsen. Ze geven we bij Let's Get Inspired ondernemers de kans - om stap voor stap-  te groeien naar een meer extraverte rol tijdens de Online Netwerk Specials.

 

Anders netwerken én leren. Ook voor introverte ondernemers. Op een ontspannen en een gemoedelijke manier, mét engagement en plezier voor elke deelnemer. 

Welke feedback geven deelnemers over de Online Netwerk Specials? ​

De feedback die Let’s Get Inspired kreeg van de deelnemers waren o.a.

  • "Authentiek netwerken met diepgang, ook online kan het …. "

  • "Netwerken voor meer introverte mensen, het bestaat." 

  • "Het stellen van mijn hulpvraag was voor mij een openbaring."

  • "Na 12 minuten had ik echt een goed beeld van mijn gesprekspartner en hebben we meteen een vervolggesprek gepland om samen een podcast op te nemen"

  • ...

 

Engagement van deelnemers

Elke maand – elke laatste woensdag van de maand –  organiseren we de Online Netwerk Special, ... Dat vraagt engagement.... Zowel van mezelf als organisator, als van de deelnemers en de gastspreker. Maar je krijgt er zoveel voor terug! We steken bij Let's Get Inspired zeer veel tijd om deelnemers goed te matchen met anderen. Daarom vinden we engagement belangrijk. Ben jij een ondernemer met engagement? 

 

Schrijf je in en ervaar het verschil​

Inschrijven en deelname is gratis. Daag je niet op of meld je niet af binnen de 48 uur voor het event, dan is er wel een no-show fee verschuldigd van 60 euro (incl. BTW). Omdat alle deelnemers worden gematched met 2 of 3 andere ondernemers zodat de toegevoegde waarde voor elkaar groot is. Dit is anders dan alle andere events die in de regio worden georganiseerd. Daarom is vooraf registreren en opdagen op het event belangrijk. 

Hoe verloopt zo’n Online Netwerk Special?

Aan het begin van het netwerkmoment wordt werking nog eens goed uitgelegd zodat je weet wat je mag verwachten. Elke online netwerk special heeft een gastspreker met een speciaal verhaal en brengt ook steeds tips mee rond zijn of haar expertise-domein. De gastspreker spreekt na de introductie meestal zo’n 15 minuten. Daarna word je 2x of 3x in een break-out room samengebracht met één andere ondernemer,  driemaal gedurende12 minuten.  Zo bouw je niet alleen leuke contacten op en kan je vooral aftoetsen met wie je op dezelfde golflengte zit. En dat laatste, ... dDaar is het Let's Get Inspired om te doen : waardevolle contacten bouwen met gelijkgestemden. 

Schrijf in en ervaar het verschil. ​

Jouw toekomst als ondernemer ligt in jouw eigen handen! Vergeet niet Online Netwerken is ook werken, maar bij deze vorm van online netwerken krijg je "bakken energie". Schrijf in en ervaar het verschil.

onlinenetwerkspecial op 25 november _Ann Poleunis_Let's Get Inspired!_Fun In Business
DATA
De datum van de eerstkomende editie(s) vind je alvast hieronder :​​​​​
👉🏻 Iedereen is welkom! 
​👉🏻 Ben jij iemand die nog niet vertrouwd is met netwerken, ook dan ben je welkom bij Let’s Get Inspired.
​👉🏻 Ken jij iemand die nog niet vertrouwd is met online netwerken, geef dan gerust de inschrijflink door aan jouw collega-ondernemer.
EFFICIENTIE
Tegenwoordig is er zoveel (over)aanbod en is het moeilijk om de juiste keuzes te maken. Bij O.N.S. kan je ongedwongen (leren) netwerken  en ontdekken wie aan jou een meerwaarde kan geven en visa versa. Na 12 minuten netwerken, kan jij je een beeld vormen met wie jij in de toekomst verder in contact wil treden.
Reserveer snel je plekje!
Heeft dit artikel bij je iets losgemaakt en zit je met vragen?
Aarzel dan niet mij te contacteren via mail of telefonisch
TOT BINNENKORT 
met warme groet
Ann Poleunis ,
bezieler van LET'S GET INSPIRED!
 
#funinbusiness
#letsgetinspired
#authentieknetwerken
#onlinenetwerken
#onlinenetwerkspecials
Organisator Ann Poleunis, gekend van de netwerkwandelingen, organiseert éénmaal per maand een Online Netwerk Special via zoom met ander ondernemers - Iedereen is welkom. ...
Online Netwerk Special 13/11/2023
Begint 13 nov
Gratis

Wil je eerst graag een workshop volgen om anders te leren netwerken? Schrijf je dan in op de workshop "Authentiek netwerken." 

Er kan momenteel niets worden gereserveerd

Ben je na het deelnemen aan de Online Netwerk Specials, toe aan meer persoonlijke begeleiding met je zaak? Boek dan jouw inspiratiegesprek, ik leg je met plezier de begeleidingsmatrix uit dat ik heb ontworpen om ondernemers naar de volgende fase van hun ondernemerschap te begeleiden. 

Gratis intake gesprek waarbij we jouw noden verder doorgronden! En onze samenwerking kunnen bespreken. ✅ Klankbord ✅ Hulp bij uitvoering? ✅ Meer fun in business ✅ Stok ...
Jaartraject Ondernemersbegeleiding
1 uur
gratis intake
bottom of page