top of page
Hulp bij je business plan_Let's Get Inspired
Let's Get Inspired _ Hulp bij je businessplan (2).png

Hulp bij je business plan nodig? 

Deze persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat jouw verhaal in een haalbaar "plan van aanpak" wordt gegoten. Dat is het doel van een business plan, zicht krijgen op 8 facetten van jouw concept.

✅  Heb je nood aan tips en inspiratie voor het uitwerken van je business plan?
✅ Wil je een handige sjabloon om je business plan in uit te werken?
✅ Zit je met vragen zoals : waar vind ik de gevraagde informatie, welke cijfers horen in een business plan, hoe kan ik meer diepgang in mijn business plan krijgen zodat het ook voor mezelf een meerwaarde wordt? 

✅Bij Let's Get Inspired antwoorden we op jouw vragen. En als je geen vragen hebt , helpen wij jou om je vragen te formuleren. 

Zin om een eigen bedrijf te starten?

Eens komt de fase in je ondernemerschap dat je een helder "plan van aanpak" dient uit te schrijven. De vorm waarin je een business plan uitschrijft, hangt af van het doel dat je beoogt. Misschien wil je een lening bij de bank krijgen of wil je naar de notaris, … of misschien heb je zelf de nood om beter te begrijpen hoe je jouw concept op een rendabele manier in de markt kan zetten.

  • Ben je nog niet gestart? Of sta je in de startblokken als zelfstandige?

Beginnen aan een business plan is niet zo gemakkelijk. Alle ideeën uit je hoofd krijgen en op paper zetten lukt vaak niet op een gestructureerde manier. Bij Let's Get Inspired zetten we préstarters en starters graag op weg aan de hand van een werksjabloon. Zodat je business idee kan groeien naar een succesvol concept en je in de mogelijkheid bent om de eerste stappen in praktijk om te zetten en meer omzet te realiseren.

  • Ben je net gestart als zelfstandig?

Dan kan de revisie van je business plan interessant voor je zijn. Er wordt op een kritische manier naar jouw uitgeschreven plan gekeken.  Bij Let's Get Inspired zetten we in om de startende ondernemer naar een volgend niveau te tillen en maken we je focuspunten duidelijk, zodat je snel meer "fun in business" kan beleven op een laagdrempelige manier. 

  • Ben je al jaren zelfstandig? 

Dan kan het zinvol zijn om elk jaar een verkorte vorm van een business plan uit te werken. Dit noemt men dan een budgetplan. Zodat je goed weet wat je komend jaren wil realiseren en hoe dat je dat zal doen. Durf je uitdagingen aan te gaan op een laagdrempelige manier.

Heb je nood aan een duidelijk werksjabloon om je business plan uit te werken? En wil je graag begeleiding hierbij hebben?

Leg dan nu een persoonlijke afspraak vast. Klik het onderdeel aan waarbij jij enige hulp wil. Vraag je werksjabloon aan zodat je op een laagdrempelige manier aan de slag kan gaan. 

Hoe vind je de juiste ondernemersbegeleider?

Ga voor een creatieve ondernemersbegeleider die interesse heeft in jouw project en de goesting heeft om jouw project mee kritisch te bekijken.

Tegenwoordig is er zoveel (over)aanbod en is het moeilijk om de juiste buisnesscoach of ondernemersbegeleider te kiezen.

Kies wat voor jou het beste past. En reserveer nu je plek!

Ontdek met welke buisnesscoach of ondernemersbegeleider jijzelf de beste klik hebt.

Kies voor de buisnesscoach of ondernemersbegeleider die een betrouwbare score op trendstop neerzet en een inkomen waarmaakt met eigen kapitaal waarmaakt.

Ik toon je graag de solvabiliteit score op trendstop tijdens ons gesprek.


Tot binnenkort!

met warme groet

Ann Poleunis ,
bezieler van LET'S GET INSPIRED!

Er zijn verschillende redenen om een business plan op te stellen 🔍. bij de start van een eigen zaak 🔍. voor de notaris om toe te voegen aan je statuten 🔍. voor het aa...
Hulp bij je Business Plan (4x1u)
1 uur
€250

Is je business plan klaar? Maak dan een passende SWOT-analyse en een strategisch Marketing Plan. Ook voor het marketing plan werken we met een sjabloon "Marketing plan".Wil je graag "Hulp bij je Marketing Plan"? Vraag dan het sjabloon aan en boek dan via onderstaande link een vervolgafspraak.

Wil je graag hulp op maat, bij het opstellen van je marketingplan. Last van uitstelgedrag? Angst rond je zichtbaarheid? ✅ Out of the box denken is belangrijk om je mark...
Hulp bij je Marketing Plan (2x 1u.)
1 uur
€250

Is je business plan en je marketing plan klaar?  Bij een positieve omzetevolutie is het zinvol om ook een organisatieplan te maken. Een plan van aanpak voor je toekomstige aanwervingen en een herverdeling van de taken en rollen binnen je organisatie.  Wil je graag "hulp bij je Organisatie Plan"? Vraag het sjabloon aan en boek via onderstaande link een vervolgafspraak.

Wil je graag hulp op maat, bij het opstellen van je organisatieplan. Last van chaos? Angst samenwerking met anderen (werknemers, freelancers, ...)? ✅ Out of the box den...
Hulp bij je Organisatie Plan (2x 1u.)
1 uur
€250
bottom of page