top of page

#beloftevol ondernemen

Bijgewerkt op: 26 mrt. 2022

Via Hilde Hanselaer van @MVOadvies leerde ik eind vorig jaar Kim Bogaerts kennen.


Hilde had Kim namelijk toegevoegd aan mijn gesloten facebook groep “Startende Ondernemers in Vlaanderen”, zo kwamen Kim en ik na enkele maanden met elkaar in contact.


Ik heb zo hard gelachen met bepaalde uitspraken die ze maakte tijdens ons #inspiratiegesprek ... Het was gewoon zo plezant om met deze #markantedame een ondernemersbabbel te hebben in deze moeilijke tijden van #Corona ... Kim is een #vrouwelijkeondernemer naar mijn hart. Iemand die geen blad voor haar mond neemt maar toch rekening houdt met mensen en hoe zij zich voelen bij alles wat er rondom ons gebeurd. (Hieronder lees je waarom ik zo’n fan van Kim ben.)

Pas wanneer ik verder in gesprek ging, ontdekte ik dat ze twee bedrijven heeft.

Schoonmaak Kempen en Ramenwas Kempen en dit samen met nog 2 andere vennoten Nick Bastiaansen en Wim Moelans. Zo ontdekte ik dat er ondertussen méér dan 20 werknemers worden tewerkgesteld. Door het harde werk van iedereen en de authentieke aanpak van Kim heeft ze super leuke klanten kunnen aantrekken. Wist je dat Kim ook een groot hart voor #horeca draagt? Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ze vorig jaar de “2e ereplaats persoonlijkheid van het jaar 2020 bij Lion D’or” in de wacht sleepte.

Toch gaat je niet alles voor de wind als je onderneemt. Ook dat leerde Kim de afgelopen jaren. Het woord “pech” kruiste meermaals het #ondernemerpad van Kim. Doorzetten en meermaals jezelf heruitvinden is dan noodzakelijk. En het is met dit laatste dan Kim méér naar buiten wil treden. Het is, met deze laatste insteek dat Kim haar ondernemerspad wil vertellen tegen rest van de België. En net daarom heeft ze deelgenomen aan de ondernemerswedstrijd van #markant “belofte womed Award 2020”. Kim is er klaar voor! Ik wil daarom mijn netwerk graag vragen om een stem uit te brengen voor Kim. Hierbij is de link waarop u uw stem kan uitbrengen. Stemmen kan tot 10 februari 2021. https://markantvzw.be/womedaward/kim

----

Heeft dit artikel iets bij je losgemaakt? Boek dan een vrijblijvend inspiratiegesprek en ontdek de kracht van ondernemersbegeleiding bij Let's Get Inspired!

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page