Why?

start with Why van Simon Sinek_Ann Poleunis_Let's Get Inspired!_Fun In Business

België heeft ondernemers nodig. Iedereen heeft recht om zijn eigen onderneming uit de grond te stampen. Daar wil ik op inzetten.

 

Met Let's Get Inspired! zet ik mij in om sterke ondernemers te creëren van bij de start van de organisatie. 

Fun in business, is het gedachtengoed! Dat is dan ook ineens de Missie van Let's Get Inspired!", aldus Ann Poleunis, "De kracht van plezier wordt vaak onderschat. "

Bekijk reviews over de diensten van LET'S GET INSPIRED! 

  • LinkedIn Let's get inspired
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn Ann Poleunis

›What?

Met Let's Get Inspired! help ik (startende) ondernemers en ondernemingen in het opzetten van structuur,

aan de hand van het stappenplan "your business in 8 steps"om zich klaar te maken op groei ,met de bedoeling een eerste medewerker te werven.

"Ondernemers sterker maken zodat ze betere beslissingen nemen! Door in te zetten op fun in business zet je in op het creeren van energie , zelfs in moeilijke tijden.  Dat is de visie van Let's Get Inspired!", aldus Ann Poleunis

›How?

Het jaartraject is gebaseerd op het stappenplan "Your Business in 8 Steps".

Nood aan een klankbord?  Wil je  meer focus om meer waarde gedreven te handelen? LET'S GET INSPIRED! staat u bij  en biedt je passende tools te bieden die je nodig hebt om jouw missie te bereiken en inspirerende doelen na te streven.

 

Ons jaartraject is strategisch ontworpen zodat klanten zinvolle en bruikbare handvatten ontwikkelen om hun business operationeel op neer te zetten. 

We starten bij Let's Get Inspired eerst met een inspiratiegesprek van ongeveer 1 uur. 

Op het einde van het eerste gesprek,  kan een tweede gesprek ter verdieping worden ingepland. Hier wordt dan meer verteld over het stappenplan. 

Als je overtuigd bent dat dit voor jou de juiste keuze is, kan je de persoonlijke begeleiding 

of ondersteuning bij de uitvoering vastleggen. We starten met het toelichten van alle aspecten van het stappenplan. Zo kan je kijken waar jouw noden het hoogste zijn. En daar starten we dan. 

Het jaartraject bestaat uit 17 sessies van telkens 1,5 uur. Via de website van Let's Get Inspired krijg je als vaste klant toegang via een speciale link tot mijn agenda en kan je het tijdstip kiezen, dat jou het beste past. De betaling van de sessies gebeurt via een abonnementsvorm. Elke maand eenzelfde vast bedrag.

 

Heb je tijdens het jaartraject tussentijds advies nodig? Dan plan je gewoon een extra call in. Via de website van Let's Get Inspired krijg je als vaste klant toegang via een speciale link tot mijn agenda en kan je het tijdstip kiezen, dat jou het beste past. 

›Values?

  • Gelijkwaardigheid : complementair zijn aan elkaar daar ligt de sterkte van een goede ondernemersbegeleider. 

  • Fun in business samen plezier beleven en je business ontdekken. Door je successen te delen wordt het goed gevoel sterker. Door je failures te delen zijn ze minder zwaar om te verteren en wordt je leercurve groter. 

  • Zelfzorg. Evolueren op een manier dat goed voelt voor jou én voor mij. Maak ook zorg dragen voor jouw tijd en de tijd die je spendeert met vrienden en familie.

  • In vertrouwen handelen. Vertrouwen bouwt zich op. Het vertrouwen in je begeleider maar ook het vertrouwen in jezelf.